avocado_PNG15491.png

 

 

HYDRATE

Hydrate Ritual

Een ultralichte en siliconenvrije formule die de vochtbalans van het haar direct herstelt.  Het verbetert de elasticiteit en vitaliteit van de lengtes en punten. Dit lang houdbare effect verzwaart het haar niet.

Beschermende technologie:

- Vormt een schild tegen vervuiling. Dit beschermt het haar tegen aanval van externe factoren 

- Vertraagt cosmetische kleurvervaging

Aloe Vera:

-Herstelt zichtbaar droog en beschadigd
haar, het ultieme ingrediënt om haar te hydrateren

Castorolie (wonderolie):
- Verlevendigt de haarvezel en gaat gespleten haarpunten en het afbreken van het haar tegen

Hydrate shampoo

Deze formule is siliconenvrij en verrijkt met Aloe Vera. Dit zorgt voor een goede vochtbalans, langdurige hydratatie en vitaliteit

 

Gebruiksaanwijzing:

Breng het aan op nat haar, masseer het in en laat het een paar minuten inwerken. Spoel het vervolgens uit en herhaal dit indien nodig.

Hydrate conditioning cream

De speciale gel formule conditioneert, verbetert de hydratatie van lengtes en punten en perfectioneert de structuur. Maakt het haar elastischer, zachter en makkelijk doorkambaar.

 

Gebruiksaanwijzing: 

Breng gelijkmatig aan op de lengtes en puntenvan handdoekdroog haar. Masseer het zacht in, laat het een paar minuten inwerken en spoel het uit.

Hydrate whipped cream

Een cremige mousse geschikt voor alle haar types en dagelijks gebruik. Conditioneert de haarstructuur en verbetert de hydratatie.

Zorgt voor zacht en glanzend haar.

 

Gebruiksaanwijzing: 

Schudden voor gebruik en breng de gewenste hoeveelheid aan op handdoek droog haar. Masseer het in totdat de mousse is opgenomen en style naar wens.