top of page
fast10 logo.png

De 10 minuten durende haarkleuring

bij uw professionele kapsalon!

Glanzende, intensieve en betrouwbare kleuren.

Metallic_Tube_FAST.png

Actieve ingrediënten

Deze formule is verrijkt met de nieuwste generatie “dragermateriaal” die de ontwikkeling en de penetratie van de pigmenten versnellen zonder stapeling te veroorzaken maar een glanzende intensieve en betrouwbare kleur garanderen.

Mauve_picto.png

MAUVE EXTRACT

De krachtige antioxiderende eigenschappen die gewonnen worden uit verschillende delen van de plant maken een geweldig anti-aging component die voor diepe hydratatie zorgt. Het herstructureert en regenereert de haarvezel en zorgt voor een extreme glans.

Orchid_picto.png

ORCHIDEE EXTRACT

Een krachtig, verhelderend en verkwikkend ingrediënt dat ervoor zorgt dat behandeld haar zijdezacht aanvoelt. Het is in staat om de haarvezel te versterken en slijtage aan de punten te vertragen.

Milieuvriendelijke verpakking

In lijn met de duurzame keuzes van AlterEgo Italy is de verpakking gemaakt op een manier dat het milieu en de natuur zo min mogelijk worden belast. Gerecyclede, composteerbare en verantwoorde materialen met een opvallende grafische lay-out.

Gerecyclede aluminium tubes

Doppen gemaakt met minimaal gebruik van plastic.

FSC gecertificeerde en composteerbare papieren boxen.

18 nuances / 5 color series

Natuur_picto.png

NATUURTINT

Om 100% dekking van grijs haar te garanderen moet de natuurkleur versterkt worden en de gewenste kleur in balans worden gehouden. Deze nuances laten de natuurkleur herleven met een intense en diepe expressie.

Bruin_picto.png

BRUIN

Bruin tinten met een koel karakter.

Volle en rijke kleuren met een uitgebalanceerde glans voor een natuurlijk resultaat.

Goud_picto.png

GOUD

De goudblonde karakters zijn zeer geschikt om de kleur te verlevendigen en glans te geven. Ze zorgen voor een natuurlijke, intensieve en stralende kleur.

Koper_picto.png

KOPER

Speciaal voor liefhebbers van rijke kopertinten. Nuances die worden gekenmerkt door de ontwikkeling van schitterende warme kleuren.

Rood_picto.png

ROOD

Intensieve en levendige kleuren met een sterk kleurkarakter. Violet en rode pigmenten geven extra accent en dimensie aan de kleur.

bottom of page