BE BLONDE CONSUMER PRODUCTS

De BeBlonde Wash & Care behandeling, bestaat uit 3 stappen, is samengesteld om alle blondtinten te beschermen, te hydrateren en helder te houden. Het complete assortiment van professionele producten is speciaal ontwikkeld voor een betrouwbare en veilige ‘perfect blonde’ behandeling voor natuurlijk blond en geblondeerd haar.

Pure Illuminating Shampoo

Pure Illuminating Shampoo biedt een milde reiniging, herstelt het volume en de glans van het haar. Deze sulfaatvrije en glans gevende shampoo is verrijkt met het Eco-gecertificeerde Active Shine Complex en Hydra Hair. De mix van deze werkzame ingrediënten laat het haar glanzen, gaat verkleuren tegen en heeft een anti-oxidatieve werking. Naast blond, geblondeerd of lichter geverfd haar is deze shampoo ook geschikt voor broos en poreus haar. 

Pure Illuminating Conditioner

Pure Illuminating Conditioner voedt tot diep in het broze en chemisch behandelde haar, zonder het te verzwaren. Het herstelt de glans en geeft het haar een gezond, zijdezacht en sterk uiterlijk. Deze glans gevende conditioner is verrijkt met Eco-gecertificeerd Active Shine Complex en Hydra Hair. 

Pure Blonde Refresh

Leave-in Color Refresh Mousse met het speciale 

PRO-FILLING COMPLEX

 

Nuances Beige

Neutraliseert ongewenste warme tinten, zorgt voor een zandkleureffect. Ideaal voor opgelicht haar.

 

Nuances Vanilla

Versterkt goudtinten, herstelt warme tinten op zeer opgelicht haar. Creëert warme en natuurlijke kleureffecten.

 

Voordelen

• Perfecte behandeling voor natuurlijk blond, geblondeerd of opgelicht haar

• De actieve ingrediënten, hyaluronzuur, elastine en collageen, werken in synergie om de hydratatie, elasticiteit en kracht van chemisch behandeld haar te herstellen

• Intensiveert en verbetert de kleur op natuurlijk blond, opgelicht en sun-kissed haar

• Leave-in formule, de lichte versteviging is ideaal voor volumeherstel, zelfs bij zeer fijn haar

Pure Illuminating Spray

Pure Illuminating Spray beschermt blond tinten, geblondeerd of gehighlight haar. Verrijkt met eco-gecertificeerde Active Shine Complex en HydraHair plus een zonnefilter. Beschermt en herstelt het haar en geeft glans zonder het haar te verzwaren.

Gebruik: Spray na het stylen over het haar

  • Instagram Black